vrijdag, april 19, 2024

Wie zijn wij

Full Effect is al jaren een bekende naam als het gaat om licht en geluidverzorging op feesten en partijen. Juist daarom heeft Full Effect eind 2010 de beslissing genomen om haar diensten te verbreden en ook feestkleding te gaan verhuren. Van oudheid tot beroemdheden, Full Effect heeft het allemaal. Kunt u niet vinden wat u in gedachte heeft? Dan gaan wij voor u opzoek naar een geschikt kostuum naar uw wens.

Reserveren gaat nu heel simpel. Geen onduidelijke website waar eigenlijk niet op staat wat een bedrijf te bieden heeft, maar een zeer duidelijke webshop, waarin zo goed als alle artikelen duidelijk met foto en beschrijving vermeld staan. Tevens zijn alle prijzen vermeld zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Ophalen wanneer u wilt.
Full Effect hanteert geen vaste openingstijden. U kan dus op afspraak altijd bij ons terecht om te kijken en/of te passen. Ook het ophalen van uw reservering en het terugbrengen ervan kan op het door u uitgekozen tijdstip.

Kleding wassen of schoonmaken? Full Effect doet dat graag zelf!
Full Effect reinigt alle kledingstukken en aanverwante artikelen graag zelf. Zo weten we zeker dat het op de juiste manier gereinigd wordt. Het is dus niet erg als het wat viezig is. Uiteraard worden er wel extra schoonmaakkosten verrekend in het geval dat Full Effect de kledingstukken niet op een normale manier schoon krijgt. Dit wordt meteen besproken bij het terugbrengen.

Fotos?? leuk!!
Full Effect zou het erg leuk vinden als haar klanten gemaakte foto’s zouden sturen zodat wij die kunnen gebruiken op onze website. Zo kunnen nieuwe klanten zien hoe onze kostuums er uit zien op een Thema feest!

Save Your Cart
Share Your Cart