dinsdag, februari 27, 2024

Informatie

Reserveren bij Full Effect Kledingverhuur is nog nooit zo simpel geweest!

1. Kies de producten die u wilt huren. Kies de datum waarop u het kostuum wenst te gebruiken.  Indien de datum niet groen is, is het kostuum niet meer beschikbaar. Vervolgens klikt u op “Controleer beschikbaarheid”.

2. Rechtsboven op elke pagina kunt u zien wat u al heeft verzameld in uw reserveringslijst. Indien u klaar bent om te reserveren, klikt u onder op de pagina op “Bekijk reserveringslijst”

3. U komt nu op de controle pagina van uw reservering. U kunt hier:

  • Controleren of u de juiste maten in uw reserveringslijst heeft geplaatst die u nodig heeft en of de datum klopt.
  • Inloggen of uw adres en indien gewenste aflever adres in te vullen.
  • Verzendwijze selecteren
  • Akkoord gaan met de voorwaardenen klikken u op “Reservering aanvragen”.

4. In uw mailbox vindt u nu zowel de bevestiging van uw registratie als de bevestiging van uw reserverings aanvraag. (Let op: Dit is geen definitieve bevestiging, deze volgt later

5. Full Effect Kledingverhuur zal u nu door middel van een e-mail op de hoogte brengen of uw reservering akkoord is. Full Effect zal er te allen tijden alles aan doen om aan uw reservering te kunnen voldoen. In deze bevestigings e-mail zal Full Effect u ook informeren van de hoogte van de borg. Bij de “standaard kostuums” zal dit €10,- bedragen en bij “speciale kostuums” bedraagt dit €25,- of €50,- . Bij de “speciale kostuums” staat dit extra vermeld.

6. In de mail van onze bevestiging staat een link om uw betaling via PayPal of Ideal te kunnen voldoen.  Zodra wij de betaling hebben ontvangen is uw reservering compleet.

7. U dient uw gehuurde kostuums op de afgesproken datum terug te brengen of terug te sturen. Indien u zonder gegronde reden te laat bent kan Full Effect een extra verhuurdag in rekening brengen. De kostuums dienen in de zelfde staat terug gebracht te worden als dat ze zijn mee gegeven, maar hoeven niet gewassen te zijn. Dit doet Full Effect zelf. Let op: indien u uw reservering via de post heeft ontvangen dient u deze zelf via de post weer terug te sturen. In de meeste gevallen betaald u daar per ontvangen doos €6,75 voor. Wij adviseren u echter de reservering aangetekend terug te sturen.

8. Indien alles in orde is krijgt u de door uw betaalde borg meteen terug of wordt deze op kort termijn terug gestort op uw rekening.

Indien u na deze uitleg nog vragen heeft kunt u contact opnemen via onze contact pagina. Hier vindt u de mogelijkheid om een berichtje te sturen en staat het telefoonnummer van Full Effect vermeld.

Save Your Cart
Share Your Cart